vores kunder siger

 6. January 2014 |
|
 

Aars

 

Aars 4 - m2plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 1 plan

“Vi vil fortælle alle, som overvejer at bygge nyt hus. I kan sagtens kontakte et arkitekt firma, som m2plus.

Vi skulle bygge vores første hus, og var derfor lidt tilbageholden med at kontakte et arkitekt firma til bygge vores drømmehus, idet vi troede det ville koste mere end et typehus firma. Vi startede med at indhente tilbud fra flere forskellige typehusfirmaer, men det var ligesom, der manglede noget X-faktor. Vi blev gang på gang mindet om at, hvis vi skulle bygge et hus med X-faktor, så kom drømmehuset til at koste væsentligt mere end først antaget. Denne strategi ville vi ikke udsætte os selv for. Det kunne ikke passe, at man skulle betale mere for noget, der i bund og grund ikke var dyrere at konstruere.!!!

Vi kiggede på internettet og fandt i første omgang et arkitektfirma m2plus. Vi kunne se, at husene og indretningen af dem på hjemmesiden skilte sig væsentligt ud fra andre typehusfirmaerne og andre arkitektfirmaer. Vi tænkte, at M2plus kostede endnu mere end hos typehus og arkitektfirmaerne. Heldigvis havde vi “mod” nok til at kontakte M2plus. Vi tænkte, hvad kunne der lige ske ved det. Man kunne altid sige nej.

Vi kontaktede Mogens Starcke og arrangere et uforpligtende møde. Vi mærkede for første gang en anden tilgang til vores drømmehus.Vi blev noget overrasket over, at hos M2plus var alt inklusiv og ikke dyre tilvalg, som det var hos typehus og arkitekt firmaerne.Projektet virkede gennemsigtigt fra start, hvilket passede særdeles godt til vores temperament. Mogens Starcke fra M2plus blev fra start opmærksom på vores drømme og vi var fra 1. dag på samme bølgelængde. Mogens fortalte om, hvordan han så vores projekt blive til uden, at det virkede for uambitiøst. Alle faserne i projektet levede op til vores drømme, og vi valgte M2plus til at bygge vores drømmehus.

Samarbejdspartnerne, Radius Byg, HTH Holstebro og Garant gulve Holstebro var ligeledes meget fair og direkte i deres gennemgang af projektet. Der blev ikke puttet løse uigennemsigtige regninger eller dyrere løsninger på projektet. Tværtimod, så virkede det til, at de ville få os i mål med bedre løsninger til en fair og bedre pris.

Vi endte i med et drømmehus med X-faktor til den samme m2 pris svarende til et ganske ordinært typehus og, så var det med BR15 standard i stedet for BR10 standard.

Mange tak for et seriøst og gennemsigtigt samarbejde. Vi glæder os til, at vores hus står færdigt i det nye år. En særlig tak til Mogens, Frederik og Stefan fra M2plus og tak til alle samarbejdspartnerne fra Radius byg, HTH Holstebro og Garant gulve Holstebro”

Hilsen Thomas og Tine
Aars

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                      

 

Lystrup

 

IMG_9121

“Igennem en periode på ca. 2 år tegnede vi vores drømmehus sammen med Mogens Starcke. Mens vi ventede på at få vores eget hus solgt, blev det til utallige møder, snakke og korrektioner af tegninger. Alt sammen gennemført med en helt ufattelig tålmodighed fra M2 og Mogens Starckes side. Og pludselig skete det – vi fik solgt vores eget hus og var klar til at skulle igang med byggeprocessen. Efter en rigtig god byggeproces med Lasse Larsen Huse flyttede vi
12. december 2013 ind i vores nye drømmehus. Nu står sommeren for døren, og vi er ved at få anlagt terrrasser, indkørsel og have. Vi nyder hvert sekund i huset og tænker tit tilbage på møder og samtaler med Mogens – altid med
glæde og et smil på læben. Tak til M2, Mogens Starcke og Lasse Larsen Huse for at have gjort vores drøm til virkelighed.”

Jakob Balling

Lystrup

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                      

 

 Roskilde

 

IMG_9721_2

“Da vi skulle finde en arkitekt til vores kommende hus, faldt vi med det samme for Mogens Starkes rene og spændende linjer.
Mogens var hurtig til at fange vores behov og ønsker, som han formåede at omsætte til vores nye drømmehus. Et plans villa – super funky og anderledes end de fleste – Trekroners flotteste (siger andre også). Vi har nu boet her en

måned, og det fungerer rigtig godt. Vi har masser af luft til hele familien, dejlige værelser, super fedt køkken/alrum/stue og en overdækket terrasse integreret med huset. Huset er udført med mange gode detaljer som f.eks. en super
praktisk kokosmåtte i entreen, badeværelse med anderledes indretning og gaspejs i stuen fra Living Flames. Mogens har sans for at finde de fede løsninger, uden det bliver dyrere, og han forstår på nænsom vis at afslå ens egne forslag, hvis de ikke passer til helheden. Lasse Larsen har opført byggeriet i en god kvalitet, og Mogens har været med hele vejen. Processen har været en fornøjelse. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Mogens Starke og Lasse Larsen.”

Lisbeth og Thøger Lyme

Roskilde

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                      

 

NødeboIMG_9988

 

“Da min mand og jeg skulle finde HUSET som passede til vores familie (2 voksne og 3 teenager) “faldt” vi ret hurtigt over M2Plus huse.

Efter et par snakke med Mogens Starcke var vi slet ikke i tvivl om, at det var dem som skulle bygge for os.

Vi fik hurtigt en aftale på plads mht besigtigelse af vores nyindkøbte grund, hvor Mogens klart havde en god indsigt i vores behov for vores kommende bolig.

Igennem hele forløbet med til rettelser af skitse til bedre løsninger af såvel planløsningen og til husets udseende udefra, har Mogens lyttet og været utrolig åben.

Vi føler os begge 2 helt trygge ved nu, at skulle igang med at bygge med M2Plus.”

 

Ann og Preben

Nødebo

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                      

 

Valsted

 

Nibe 2 - m2 plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 1 plan

“Vi har været utroligt tilfredse og glade for samarbejdet med Mogens Starcke.

Vi mødte en person, som vi oplevede var god til at spotte vores ideer, ønsker og behov, og få dem sat på streger på papiret.

Mogens har ikke snakket os efter munden, men har været god til at komme med sin egen holdning og udvikle på det, vi selv kom med.

Resultatet bliver det hus vi havde drømt om – og mere til.”

 

Kim Jensen og Connie

Trudslev

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                     

 

 Ringkøbing

Ringkobing 2 - m2 plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 1 plan

”I forbindelse med opførelse af vores nye hus har vi haft et fortrinligt samarbejde med M2 Plus. Gennem hele forløbet fra idé til realitet har vi fået god og kompetent rådgivning, samt kritisk sparring som har betydet at vi er endt med en løsning der til fulde indfrier de behov vi gerne vil have opfyldt, og stadig har holdt sig indenfor rammerne af vores budget.

Vi fik kontakt til M2 Plus via internettet og havde ingen specifikke anbefalinger på firmaet, men har kun haft en positiv oplevelse dette til trods. Firmaet kombinerer, med en innovativ tilgang, på fornem vis ambitionen om at lave bæredygtigt og energirigtigt byggeri i rammerne af et moderne design / arkitektur til konkurrencedygtige priser.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.”

Carsten

Ringkøbing

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                     

 

København

 

“Vi har nu brugt arkitekt Mogens Starcke på 4 forskellige projekter, så det taler vist for sig selv 🙂

Han har hermed vor varmeste anbefalinger.”

 

Merete & Michael Schou

København

 

                                                                                                                                                                     

 

 

Birkerød

 

” Da vi skulle vælge, hvem der skulle bygge vores hus, havde vi i første omgang følgende vigtige kriterier:Birkerod thum - m2 plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 1 plan

– Pris
– Arkitektur
– passivhus med vedvarende energikilder

Vi støvsugede nettet for typehusfirmaer og bestilte brochurer fra mange af firmaerne. Tidligt i søgeprocessen stødte vi på M2plus, hvis arkitektur vi straks faldt for: Minimalistisk, funkis-agtigt og gennemført i detaljerne. Vi så sidenhen mange funkis-huse, der ved første øjekast lignede M2plus-husene, men som alligevel haltede bagefter, når det kom til detaljerne, som skaber helhedsindtrykket.

Vi blev hurtigt klar over, at vi ikke uden videre kunne sammenligne priserne fra de forskellige typehusfirmaer. Det blev nødvendigt med et kæmpe regneark, hvor vi sammenlignede post for post, hvad vi fik for prisen. De priser, vi så, hos de fleste typehusfirmaer var for den absolut mest skrabede udgave af et hus, hvor det ville blive nødvendigt med tilkøb for mange hundrede tusinder. Derudover kunne projektomkostninger som fx landmåler, køreplader, byggestrøm m.m. være inklusiv eller eksklusiv i prisen. Det kostede mange aftener at få styr på.

Da vi havde undersøgt ca. 20-30 byggefirmaer, var M2plus stadig vores favorit. Vi besluttede at tage til Ålborg for at se et af firmaets færdigbyggede huse. Her mødte vi firmaets arkitekt, iværksætter og direktør Mogens Starcke.

Vi fik det indtryk, at Mogens Starcke er ambitiøs og kompetent. For os er det vigtigt at alle detaljer i vores kommende hus er i orden. Middelmådighed passer ikke til vores temperament. Vi følte os overbevist om, at Mogens Starcke heller ikke var til middelmådighed og ville være tilpas ambitiøs omkring kvaliteten til os. Derudover fik vi fornemmelsen af, at han ville kunne fortælle håndværkerne eller entreprenøren, hvor skabet skulle stå, hvis det blev nødvendigt. Det kunne vi måske få brug for i en branche, der ikke har det allerbedste ry? Vi fik også det indtryk, at han gerne ville rykke og skabe resultater. Det skulle senere vise sig at blive en kvalitet, som vi satte stor pris på undervejs i processen. Indledningsvis var det vigtigste for os imidlertid, at han virkede ærlig og til at stole på. Det indtryk har holdt sig hele vejen igennem vores samarbejde.Birkerod 4 - m2 plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 1 plan

Vi kørte fra Aalborg med et godt førstehåndsindtryk, men vi havde brug for at se flere huse og møde flere firmaer, før vi besluttede os. Det er en stor beslutning at bygge et hus, og vi ønskede at beslutningen skulle være grundigt underbygget. Mødet med andre byggefirmaer førte os uden den mindste tvivl direkte tilbage til Mogens Starcke og M2plus. Enten holdt arkitekturen og kvaliteten ikke, eller mødet med personerne i firmaet fik os til at tvivle. Det eneste firma, der kunne komme på tale, hvis vi skulle bygge et hus, var M2plus.

M2plus var  et relativt nystartet firma midt i finanskrisen, men vi var villige til at tage chancen, fordi vi troede på Mogens Starcke, og fordi vi skrev kontrakt med M2plus´entreprenør, som var vel-etableret i branchen.

Vi har ikke fortrudt, at vi valgte M2plus. Tværtimod er vi mange gange i processen blevet bekræftet i, at vi traf det rigtige valg. Mere herom i de øvrige indlæg.

Conni og Brian Prüss

Birkerød

LÆS MERE I KUNDENS BLOG

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                     

 

AalborgValmuemarken 2-1 - m2 plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 2 plan

 

“Vi byggede hus på Valmuemarken i Aalborg og havde Mogens med fra start til slut.
Han har været en god sparring, kreativ og nem tilgængelig i hele processen.
Vi kan varmt anbefale andre, at benytte Mogens i lignende processer.

Venlig hilsen
Rasmus Nøhr
Privatkundechef

SE PROJEKT

 

                                                                                                                                                                   

 

 

ThistedThisted 3 - m2 plus - lavenergi - selvforsynende - arkitekt - 1 plan

“Gennem vores samarbejde med Mogens Starcke har vi oplevet både medspil og modspil. Mogens har udfordret os på vores egne ideer og bremset os i vilde fantasier, men kun med det ene mål for øje at ende ud med et fantastisk og helt igennem gennemført hus. Han har med sin viden og store ekspertise sikret, at huset nu er sammenhængende og i vores øjne helt unikt. Mogens har været en fantastisk og tålmodig sparringspartner i forbindelse med vores husprojekt, og vi kan derfor kun give ham vores varmeste anbefalinger.”

Med venlig hilsen

Anne og Jeppe Ellesøe Schøllhammer
Thisted

SE PROJEKTET

 

                                                                                                                                                                     

 

 Vanløse

Vanlose thum - m2plus - passivhus - nulenergi - funkis - parterreplan

“Vores husdrømme er i øjeblikket ved at blive realiseret. Dette med stor hjælp fra arkitekt Mogens Starcke.

I første omgang blev vi opmærksomme på M2 Plus pga. den grundlæggende tanke bag firmaet og den overordnede linie i husene.

Det endelige valg traf vi på baggrund af en række behagelige samtaler med Mogens hvor vi fornemmede en entusiasme for det vi ville samt evnen til at tale om tingene på en ukompliceret måde, der gjorde projektet mere håndgribeligt for os.

Under ’designfasen’ har Mogens med stor forståelse lyttet til vores ideer og ønsker. Men han har også udfordret os og været god til at komme med alternative forslag, når han mente det var nødvendigt.

Mogens har sans for detaljen, man kan mærke gennem hans engagement, at intet bliver overladt til tilfældighederne og at der ikke bliver lavet nogle halve løsninger.

Mogens har således fomået at kombinere vores input med egen erfaring og tegnet et hus til os der overstiger alle vores forventninger.

Vi oplever Mogens som en mand der følger sine projekter til dør, således har vi stadig glæde at ham i processen under selve byggeriet hvor han vejleder og inspirerer. Han er desuden en uvurderlig hjælp da han står inde for, og hjælper til med, at alt bliver som aftalt. Det sætter vi, som de uerfarne ‘husbyggere’, stor pris på!

Mogens får de varmeste anbefalinger fra os og vi vil til hver en tid opfordre andre at tage en snak med ham, hvis de går med husdrømme lidt ud over det sædvanlige.”

Lene og Per
Vanløse

SE PROJEKT