om m2plus

 27. May 2013 |
|
 

 

Mission og vision m2plus

 

”Det er vores klare vision at være kendt og anerkendt som den virksomhed, der skaber, udvikler og bygger markedets mest markante og bæredygtige boliger, hvor nøgle ord som miljø, funktionalitet og økonomi er i højsæde .”

 

”…Vores mission er at bane vejen for unikke boliger gennem kreativ udnyttelse af kompetencer, intuition og lystbetonet hårdt arbejde..”

 

m2plus konceptet dækker over innovativ kvalitetsbyggeri med fokus på miljø, funktionalitet, arkitektonisk æstetik sammenholdt med den samlede værdi…

Vi sætter en ære i at tegne og bygge smukke og funktionelle hjem med masser af gennemtænkte detaljer. Vi benytter udelukkende danske fagfolk med stor erfaring i at integrere fremtidens intelligente løsninger og uden at gå på kompromis med arkitekturen, vor kundes ønsker eller for den sags skyld prisen.

Vi bygger som udgangspunkt kun fremtidssikret hjem – baseret på den nyeste teknologi indenfor vedvarende energi og over hele landet.  Vi benytter kun danske totalentreprenører med stor erfaring og anciennitet i branchen – for vore kunders sikkerhed.

 

Nedenstående viser, hvorledes samspillet fungere mellem m2plus, totalentreprenøren og bygherren.

 

 Cirkel-m2plus

 

Kvalitet og detaljer – har og vil altid være omdrejningspunktet hos m2plus. 

 

Udover at anvende nogle af branchens bedste entreprenører, specialister samt de bedste byggematerialer, har vi desuden stor fokus på at levere kvalitet gennem hele værdikæden og dermed i alle vore aktiviteter. 

Uovertruffen og kompromisløs kvalitet og kvalitetssikring, er derfor et  must  i alt, hvad vi foretager os. 

 

De opgaver vi ikke mestrer 110 % selv, bliver out sourcet – således vi altid opnår de bedst mulige resultater til vore kunders tilfredshed. 

 

Hos m2plus er ordet “kvalitet” dermed omdrejningspunktet for alt hvad vi foretager os. Vores mål er at leverer branchens bedste kvalitet, hver gang vi tegner og / eller får opført et nyt hjem.
Vi har, som den professionelle part af et byggeprojekt en forpligtigelse overfor vores kunder til anvende de bedste byggemetoder, materialer og ikke mindst entreprenører – da vore kunder som udgangspunkt ikke har den samme indsigt i byggeriet som os og derfor er nødt til at stole på vores dømmekraft.

 

Vore kunder skal i sidste ende, ikke kun være glade for deres nye hjem – de skal også være stolte !

 

Ingen kopi’er

 

En custom made villa fra m2plus er i sagens natur ikke noget, man kan købe i en “butik” – det skabes fra bunden og i samråd / spil med bygherre. 

Vi er og vil hele tiden være på forkant med byggeriets og markedets tendenser og dermed stile efter en konstant fornyelse og udvikling – ikke blot i vores byggerier, men også i måden vi driver forretning på.

 

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken i vores nybyggede huse, ved om- & tilbygninger eller i vores rådgivning. Vi anvender kun de bedst materialer, håndværkere og samarbejdspartnere, der ikke blot giver det bedste og flotteste slutresultat – men, på sigt også tilsikrer, at der spares på reparationer og vedligeholdelse.

 

Individuelle boligdrømme er med til at skabe positiv variation i byggeløsningerne – vore kunder har alle forskellige ønsker og behov til deres nye hjem. Derfor tegner og bygger vi individuelle huse og bygherre sætter selv sit præg på husets arkitektur, design og indretning. Dette sker naturligvis i åben og tillidsfuld dialog.

 

At bygge og skabe et nyt hjem er en stor beslutning. Derfor tager vi altid vore kunder “i hånden” gennem hele processen. Dette sker i tæt samarbejde med vore professionelle og engagerede samarbejdspartnere, byggeledere og håndværkere, således vore kunder kan være helt trygge fra drøm til virkelighed.

 

Vi sætter en stor ære i at levere de bedste løsninger – hver gang.

 

 

CO2 neutralt webside

 

…Udover, vi tilstræber at få tegnet og bygget så mange CO2 neutrale boliger i Danmark som muligt, har vi på 3. år valgt fortsat at være til at støtte klima-venlige-projekter via CO2 neutralt website.

http://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/1948/l/2 (dansk certifikat) eller 
http://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/1948/l/1 (engelsk certifikat).

Vores seneste indsats er medvirken i opstillingen af 4 Siemens 3.0 MW vindmøller nær Brande, der leverer klimavenlig energi til flere tusinde husstande.

Væsentligst i arbejdet for CO2-reduktioner er dog det internationalt anerkendte projekt i Afrika, hvor mere end 12.000 familier nu har fået installeret energieffektive komfurer. Flere kommer løbende til, efterhånden som projektet skrider frem.

Arbejdet har opnået ‘Gold standard’, som er i højeste kategori af klimaprojekter og oprindeligt startet af Verdensnaturfonden. De energieffektive komfurer erstatter madlavning ved åbne bål og det øger sundheden (røgen fra bålene er meget skadelig), begrænser fældningen af træer og reducerer CO2-udledningen. Sidstnævnte er vores primære fokus, men de sociale og humanitære gevinster er også gode.

Herudover er vi med i Hvidovre Vindmøllelaug samt et projekt for bevarelse af regnskovsarealer. I kan læse mere om projekterne og effekten på www.ingenCO2.dk.

Vi har også været med til at udvikle www.klimabevidst.dk, som I gratis kan benytte.CO2_neutral_logo

 

 

Vores webside er CO2-neutraliseret.