Glostrup

 25. September 2017 |
|
1

Hermed et glædeligt gensyn fra Glostrup. Vi har fået sendt disse flotte billeder fra de glade ejere 🙂

Har du spørgsmål til dette hjem?
  1. Ask Jessen | | Reply

    Hej,

    Min kæreste, lille datter og jeg går og drømmer om at flytte i nyt (primært fordi vi ikke kan finde noget gammelt der opfylder vores behov). Jeg vil i den forbindelse høre jer om I kan give nogle eksempler på priser for nogle af de hjem I har skabt – her tænker jeg på den samlede pris. Nøgleordene er højt til loftet (gerne til kip i køkken), beton, træ, glas og stort køkkenalrum. Værelser skal selvfølgelig være, men de er så absolut sekundære i forhold til et køkken alrum. Vi har desuden kigget lidt på nybyggede projektkøb, men savner både muligheden for at os selv og så er grundplanet altid for småt til et stort køkken. Håber I kan pejle lidt i en retning evt. om vi kan tage et møde/telefonmøde for at komme lidt nærmere – der er i hvert fald ingen tvivl om at I laver lækre boliger

Har du spørgsmål til dette hjem?

sender......